Tweede dag Grand Canyon
22 mei 2012
🇺🇸
vanuit Verenigde Staten
Hoi allemaal,
Het is maar goed dat we in het digitale tijdperk leven, overal Wifi en een iPad bij de hand. Op deze manier kunnen we gewoon een dagboek bijhouden, iets wat ik met pen en papier nooit zou doen. Een dagboek maken is namelijk niet stoer, met je iPad langs de Grand Canyon zitten typen wel ;) . Overigens vinden we het erorm leuk om jullie reacties te lezen, dus niet denken dat we ons reisverslag alleen voor onszelf online zetten. Tof trouwens ook dat we nu wel foto's kunnen uploaden!
Over foto's en digitaal tijdperk gesproken; we hebben al wel 500 foto's gemaakt. Ongeveer 100 van de Grand Canyon en minstens 50 van verschillende Elks, vooral Jolanda is een Elk fan :)
Vandaag hebben we ontbeten bij de grand Canyon met een boterham nutella. Prachtig. Hierna zijn we terug gegaan naar de tent waar zo'n 5 Elks ons op stonden te wachten. Vervolgens zijn we een mooie wandeling van zo'n 3,5 uur gaan maken, waarbij het ene uitzicht over de canyon nog mooier was dan de andere. Op het moment van typen zitten we weer te genieten van de indrukwekkende zonsondergang...
Grand Canyon was super maar we moeten verder.. Er wachten nog heel veel mooie en indrukwekkende dingen op ons.
Ps. Een stukje verderop zitten een stel Limburgers, best erg dat Jolanda en ik de Amerikanen hier een stuk beter verstaan dan mensen uit ons eigen kikkerlandje.
Waarschijnlijk komen we morgenochtend wel weer langs een McDonalds dus zetten we dit dan online.
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}