Terug naar huis
10 jun. 2012
🇺🇸
vanuit Verenigde Staten
Maar eerst terug naar Los Angeles
We zijn weer vroeg wakker en douchen om even echt goed wakker te worden. De reis is bijna ten einde. Tijd om in te pakken. Het een en ander kan niet mee naar huis en gaat de prullenbak in. De tent maken we schoon en de tassen worden ingesnoerd.Â
Onze reis naar Los Angeles zal zo'n 4 uur duren en rond 10 uur vertrekken we. Eerst nog even langs de Mc Donalds, verhalen uploaden en kijken hoe het met de wedstrijd is. Helaas, de eerste helft is gespeeld en Nederland staat achter.
Na een paar uur rijden langs de iets minder mooie kustlijn dan gisteren komen we aan in Santa Barbara. Net voor we daar aankomen verschuilt de zon zich. Dat wordt geen strandbezoek dus. We rijden weer verder en rijden weer even langs de Mac. :-( Nederland verloren.
Een uurtje later klaart het ineens op en in Malibu gaan we even heerlijk op het strand liggen. Het weer is super en de golven zijn hoog. Nog even het water in en zonnen, genieten van de surfers op het water, de huizen langs de kust, de palmbomen, het geluid van de golven. Het is een heerlijke afsluiter van een fantastische vakantie!!
-------
Inmiddels zit de vliegreis er al weer op en rijden we in de auto van Piet en Jo mee door het Nederlandse landschap. Ook hier prachtige uitzichten met lang gestrekte akkerbouw, mooie koeien, sloten en rijen bomen, hier en daar wordt dit prachtige landelijke beeld versterkt door de aanwezigheid van een echte Hollandse windmolen!! Wat vinden we Nederland toch ook mooi :)
Home sweet home, bedankt voor het volgen van deze fantastische Roadtrip
10 jun. 2012, 21:09
En jullie bedankt voor de prachtige verhalen en foto's. Hopelijk mogen we ze binnenkort bij jullie komen bewonderen.
10 jun. 2012, 21:26
Ik sluit me volledig bij Mandy aan, leuk dat jullie ons zo op de hoogte hebben gehouden! Wij steken graag de BBQ een keer aan en onder t genot van een drankje horen we graag in real life jullie verhalen incl fotos:)
Fijne avond!
10 jun. 2012, 21:55
Welkom thuis weer! Fijn dat jullie zo van de reis genoten hebben (en dat wij vanuit thuis een beetje hebben kunnen meegenieten). Groetjes!
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}