Arches en Canyonlands
Dag Maikel en Jolanda,
Hopelijk blijft die tent heel de rest van de vakantie. Bedankt voor de meerdere foto's. We krijgen steeds beter een indruk van jullie vakantie. Verder nog niet zo veel gelezen over het eten. Al veel burgers op?
Telkens heb ik de verhalen gelezen en beleef helemaal onze eerste reis in Amerika weer terug. Geweldig om dit allemaal te kunnen lezen.
Tip: Als jullie naar Bryce Canyon gaan (volgens mij stond dit wel op de planning), moeten jullie echt eens een afdaling gaan maken op een ezel. Dit was echt een geweldige ervaring.
Tot later.
Mooie verslagen en foto's.... Geweldig dat we dat allemaal zo kunnen volgen....
De konijnen doen het trouwens geweldig met het hete weer...
En o ja.... verrassing: jullie hebben al 2 geweldige prijzen gewonnen in de postcodeloterij (en nee, ik zeg niet welke...... wie weet zijn ze al op voor jullie terug zijn)
@miranda, we zijn maar een middag in bryce, dus dat gaat niet lukken. We kijken of we in Zion nog iets actiefs kunnen doen.
@leon, mooi dat de konijnen nog leven! Ben benieuwd naar de prijzen.
@roy, we koken zelf iedere dag op de bbq. De ene dag met meer succes dan de andere. Eergisteren hamburgers op, maar die waren vrij bescheiden. We krijgen in ieder geval onze fruit en groenten wel binnen, in vergelijking met de Amerikanen die zichzelf s ochtends al volproppen met pizza. We staan nu om 9 uur bij de Mac en daar is de parkeerplaats helemaal vol. Dat zegt allemaal wel genoeg denk ik :-)
Wat een pech met kamperen.. Ik vind t knap dat jullie toch volhouden en niet snel een hotelletje hebben geboekt.
Maar dat je iedere dag kunt bbqen en niet steeds fastfood hoeft te eten is dan wel weer een voordeel van kamperen. Foto's zijn mooi!
Hier is t nu heerlijk weer trouwens!
Groetjes (ook van Stephan).
Ha Kim, het is hier memorial day weekend, alles zit hier bomvol. Dus hotelletje boeken ging niet. Nog een nadeel van kamperen; het is hier 0 graden. Brrrrr.....
Hallo Jolanda en Mickael, wij zijn terug van onze vakantie naar de Pyreneeën en hebben jullie reisverslagen nu pas kunnen lezen. Mooie verslagen en prachtige foto's. De reis naar Lourdes was voor ons niet zo gemakkelijk, e.e.a. had te maken met de gezondheidstoestand van tante Riek. We wensen jullie verder nog een fijne reis toe en geniet ervan!!!