Capitol Reef en Bryce
31 mei 2012
🇺🇸
vanuit Verenigde Staten
Met ons nieuwe tentje (die overigens veel ruimer is) gingen we op pad naar Capitol Reef. daar aangekomen hebben we uiteraard weer het national park bezocht. Wordt voor jullie misschien een beetje saai, maar voor ons blijft het prachtig. We gingen een lange wandeling maken die als erg zwaar stond aangegeven, zo'n 5 km later hadden we nog geen meter hoogteverschil overbrugd dus zijn we omgedraaid. Toen we bijna bij de auto waren zagen we ineens een bordje dat we op de heenweg gemist hadden. Toch nog maar even omhoog dus. Omdat het al zo laat was liepen we behoorlijk door, Jolanda is een echte klimgeit! Ik kon dr niet bijhouden. Het uitzicht was het echter wel waard en het bordje loog niet, wat een zware klim.
Op de camping snel onze tent opgezet en even gegeten, daarna vroeg naar bed want vandaag moesten we 200 Miles rijden en ook nog (op de heenweg naar Zion) Bryce Canyon bekijken. Â Jolanda had dr wekker al om 6.45u gezet ..... Maar die ging pas af toen we al een halfuur onderweg waren. Omdat het 's nachts namelijk maar 34graden Fahrenheit was bibberden we heel vroeg de tent uit. Met alle kleren die we bij ons hadden en met handdoek in de nek als sjaal hebben we als een speer ingepakt.
De weg naar Bryce heet de Scenic Byway, oftewel zoiets als de uitzichtrijke bijweg ;). Nou dat was het, super uitzichten en het lijkt hier vanwege de hoogte een beetje op Oostenrijk. Omdat we zo vroeg onderweg waren hebben we ook heel veel herten gezien en zelfs een soort van wilde kalkoen  haha.Â
Bryce was direct een van Jolanda's favorieten en bij gebrek aan ezels zijn we maar zelf helemaal naar beneden gewandeld. Super mooi! Bekijk de foto's maar.
Nu dus onderweg naar Zion waar we 3 nachten blijven. even een beetje bijkomen van de ruim 1.700 Miles (bijna 3.000km) tot nu toe.
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}