Zion NP
Dag Jolanda en Mickael,
Wederom tof reisverhaal en dito foto's. Las Vegas belooft veel goeds. Vooral daar even een cocktailtje scoren bij een van de vele schaars geklede dames (schaars geklede kerels heb ik niet gezien ... of niet op gelet). Shows zijn daar ook vet en cool en meer van dat soort dingen. Ik laat me weer meeslepen, jullie hebben ongetwijfeld jullie eigen plannen.
'k Heb trouwens een setje fietskleding aangeschafd. Nou is het net echt. Gemiddelden schieten ook omhoog. Dadelijk ga ik nog naast m'n schoenen lopen ...
Veel plezier verder daar in de States.
Leuk dat jullie ook de Narrows hebben gedaan! Stephan is toen helemaal naar de Narrows zelf gelopen, hebben jullie dat ook gedaan?
Balen van die primitieve campings: geen douche is wel heel karig!
Veel plezier in Vegas! Probeer goedkope kaartjes voor een cirque du soleil show te halen, bij bijv hotel circus circus is zo'n ticketbalie.
Groetjes
Hallo,Avonturiers.
Ja, want jullie reis lijkt steeds avontuurlijker te worden.Papa noemde het onder het lezen zelfs een keertje afzien zeg en hij zat behoorlijk te lachen, ik was dus erg benieuwd wat huj zat te lezen, maar goed waarom kunnen jullie zelf ook wel raden.
Ook weer super leuke foto's,zo genieten wij een beetje met jullie mee.
alweer veel plezier gewenst van ons beide.
geweldig wat julie allemaal meemaken, het gaat alleen zo snel allemaal
Het gaat zeker snel, over ruim een week komen we weer naar huis.
Het kan nog primitiever hoor die campings. Ik heb in ieder geval bij iedere camping gekeken of ze flush toilets hadden in plaats van pit toilets (een gat dus).
We zijn nu uit las Vegas en in Death Valley. Super hier op de ranch. Verhalen volgen!
Superstoer die tochten van jullie. Voor ons is het een paar regeltjes van jullie mooie verhaal, maar voor jullie een paar pittige uurtjes. Wel bikkel hoor en achteraf kun je toch maar mooi zeggen dat je dat weer volbracht hebt. Heel gaaf. Groetjes weer!
Het gaat idd heel snel allemaal, goed dus dat we niet alleen foto's maken maar ook wat ervaringen opschrijven. Onthouden kun je dat nooit allemaal.
Kim, we hebben in totaal 6u gewandeld. Helemaal tot het eind van Wallstreet (het Narrow gedeelte). Daar liepen we ongeveer tot borsthoogte in het water.
Enne Roy, doen we een keertje een rondje? Fietsen missen we allebei enorm.
De Zon is nu onder, het kwik is gedaald naar 44 graden ;) dus we gaan nog even zwemmen
Hé, hier even een berichtje van mij. Ik heb mijn mail bijgewerkt en heb ook een fikse lading mails (verhalen) gelezen. Wat zijn jullie een geweldige reis aan het maken. Erg indrukwekkend!
Vorige week hebben we een paar dagen mooi weer gehad in Gilze met 30+. Dit vond ik enorm puffen. Hitte van 49 moet echt een sauna zijn, respect !
Hier in Gilze gaat alles goed. Sinds een aantal weken rijd ik iedere week een wedstrijd. Vaak samen met andere renners van d'n Brooij. Zaken als ploegentactiek, demarrages, kopgroepen zijn wekelijkse kost geworden. Het geeft in ieder geval veel voldoening, da's in ieder geval belangrijk.
Groeten,
Pim
Pim, je begint zowaar een rennersbestaan te leiden! Kicken. En ja sorry dat we jullie zo veel Spammen allemaal. Hier is het 28 graden en we hebben het zelfs een beetje koud ;) ook voor de eerste keer kans op regen vandaag! Spannend